Je bevindt je op de overzichtspagina met het lesaanbod van Special Effects School. Het lesaanbod bestaat uit cursussen en workshops.

De cursussen starten vaak maandelijks opnieuw op wisselende locaties. De cursussen op locatie zijn op vaste lesdagen te volgen. Ben je een keer verhinderd dan bestaat er meestal een mogelijkheid om de les (eventueel op eem andere locatie) in te halen. De workshops  duren twee tot vier uur en hebben altijd een specifiek thema.

Op deze pagina vind je het lesaanbod voor de komende periode.

Klik op een cursus of workshop voor informatie. Je vindt er o.a. informatie over de inhoud, de doelgroep, wat er voor nodig hebt en het lesrooster.

Als er in de kolom 'inschrijven' de knop inschrijven zichtbaar is, dan is inschrijving voor de betreffende activiteit nog mogelijk.

SES geeft ook privé lessen en kan voor jou een aangepast programma voor een groep samenstellen. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de mogelijkheden.

We hopen je binnenkort te begroeten,

Het SES docenten team 

 

Direct inschrijven op het cursusaanbod

Workshop Fotografie met je mobiel

€29,50

Donderdagmiddag 19 december in Amsterdam Amsteldorp

Leer in drie uur hoe je mooie foto's en een (feestelijke) selfie met je smart phone kunt maken? Nog net voor de feestdag leer je hoe je een digitale kerst of nieuwjaarskaart maakt. Je krijgt  veel vak tips en leert de beste instellingen van de camera app te gebruiken.